Met de training “IP en WiFi” als voorkennis, kunnen we aan de slag met AV over IP. We beginnen met korte herhaling van de IP communicatie theorie. Dan gaan we kijken naar AV over IP toepassingen. Want wanneer is het zinvol om te kiezen voor AV over IP?

Deze training is niet gericht op één specifieke AV over IP technologie. De drie belangrijkste technologieën in de Pro AV wereld worden allemaal behandeld: SDVoE, JPEG200 en H.264. De werking en voor- en nadelen worden behandeld.

Wie zich al eens heeft verdiept in de materie is vast de volgende begrippen tegengekomen: latency, multicast, IGMP snooping, IGMP querier en jumbo frames. In deze training worden deze uitgelegd. Maar ook een stukje system design en glasvezel techniek ontbreekt niet.

Aan het einde van de training volgt een hands-on opdracht waarbij een compleet AV over IP systeem wordt opgebouwd en geconfigureerd.

Onderwerpen:
AV over IP toepassingen, Multicast, IGMP Snooping, Jumbo frames, Bandbreedte, Compressie, Latency, Glasvezel techniek, System design, Netwerk switch, SDVoE, JPEG2000, H.264

Voorkennis:
Training “IP en WiFi” of basiskennis IP communicatie
Duur:
1 dag (10:00 tot ± 16:00 uur)
Locatie:
NETGEAR Benelux Zoetermeer of incompany
Kosten:
€ 495 ex. BTW per persoon, incompany training op aanvraag
Certificaat:
Certificaat van deelname als pdf
Vervolg:
Training “AV over IP – Praktijkdag
Bijzonderheden:
Laptop meenemen t.b.v. hands-on

Terug naar trainingsoverzicht

Compleet trainingsoverzicht in pdf

Aanmelden